Представяме ви нашия нов партньор ballistic-sport.com

В динамичния свят на спортните стоки, Ballistic sport изпъква като символ на превъзходство, отбелязвайки почти две десетилетия на история. От скромните си начала като малко семейно предприятие в Плевен до настоящото си положение като процъфтяващ социален център за голямо корпоративно семейство и клиентелата, Ballistic sport преминава маратон от растеж с несгъваема устойчивост. Чрез множество промени и адаптации те излязоха като стабилни партньори, засилени и надеждни, готови да обслужват своите клиенти.

Отвъд онлайн присъствието си и корените си в Плевен, Ballistic sport разшири своето влияние с физически магазин в София. Този магазин се превърна в кръстовище не само за премиум услуги и върховни продукти, но и за създаване на социални връзки и приемане на динамичната етика на живота.

Тяхното портфолио предлага подбрано разнообразие от световни марки и лимитирани колекции, представящи ексклузивни модели от Nike, New Balance, Puma, WOLM и други. Това портфолио говори много за тяхната мисия да свържат световете на спорта и уличната мода безпроблемно.

В сърцето на Ballistic sport е страстта на Тони "Найка", движещата сила зад компанията. Неговата любов към спорта не е просто лична страст, а ангажимент към качеството, ясен във всяка поръчка, направена чрез Ballistic sport.

Признавайки своя успех, Ballistic sport също признава и отговорността си да връща. Те инвестират част от печалбата си в благотворителни причини, особено подкрепяйки развиващите се таланти в българския спорт. През годините те са подкрепяли детския футбол, дарявали спортни съоръжения и участвали в различни благотворителни кампании, за да подкрепят социално слаби семейства.

Те вярват в освобождаващата сила на движението и продължават да споделят мотивацията си както за малки, така и за големи спортни предизвикателства, които техните клиенти поемат.

Коментари